Julemanden venter på at høre fra dig – kontakt ham her

Julemanden har et langt hvidt skæg og en stor tyk mave, og så er han kendt for at være klædt i en flot rød dragt. Juleaften kommer han med gaver til alle de artige børn, og her vil hans velkendte latter ”Ho ho ho” lyde. Alle børn kan sende deres julegaveønsker pr. brev til julemanden, og hvis man har været en rigtig artig lille pige eller dreng, så kommer han med julegaver juleaften. Når julemanden skal aflevere julegaver til de søde børn, kravler han som regel ned gennem husets skorsten, hvorefter han lægger gaverne i børnenes julesokker eller under juletræet. Julemanden kommer rundt til børn i hele verden via sin kane, hvor der er spændt 9 rensdyr for. Et af de kendte rensdyr, som trækker julemandens kane er, Rudolf med den røde tud. Alle julegaverne fremstiller julemanden selv sammen med sine nisser. Der findes mange myter om julemanden, b. la. om hvor han bor. Mange mennesker mener, at han enten er bosiddende på Grønland, Nordpolen eller i Rusland. Hvor han i virkeligheden bor ? Det må stå hen i det uvisse.


Adresse og telefonnummer på julemanden i Grønland

Rigtig mange børn verden over skriver hvert år deres julegaveønsker til julemanden. Men mange børn og forældre er sikkert i tvivl om, hvilken adresse brevet, skal sendes til. Julemandens adresse på Grønland er:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk
Grønland.

Efter sigende skulle alle børn få et svar tilbage fra ham. Hvis børn og andre barnlige sjæle gerne vil ringe til den rare julemand, så kan man rent faktisk også det. Julemandens telefonnummer er: 70241207. Når man ringer til dette telefonnummer er det en telefonsvarer, man kommer i kontakt med. På telefonsvaren lyder julemandens stemme, hvor han b. la. ønsker en glædelig jul.

jul1

Udklædning som julemand

Hvis man har små børn i familien, så kan det være en rigtig sjov idé, at en af de voksne i familien klæder sig ud som julemand juleaften. De fleste børn vil elske, at julemanden pludselig kommer på besøg juleaften med gaver. Hvis man ikke lige har et julemandskostume ved hånden, så fortvivl ikke, man kan nemlig købe et flot julemandskostume her. Hvis man som forældre ikke har mulighed for at agere som julemand, juleaften, uden at børnene bemærker det, så kan man eventuelt arrangere med naboen, at han eller hun kommer og optræder som julemand.

jul1

Få et besøg af julemanden

Til en julefrokost eller et andet hyggeligt julearrangement kan man hyre en professionel julemand til at komme ud og underholde til arrangementet. Han vil blandt andet underholde med julemusik, dele slikposer ud, og danse omkring juletræet med børnene og børnene vil have mulighed for at aflevere deres julegaveønsker til ham. Man kan selv vælge, hvad underholdningen skal bestå af. Hvis man booker en julemand til et julearrangement, så vil festen helt sikkert blive lidt sjovere, og så er man sikker på at komme i den rette julestemning. Et sted, hvor man kan booke en julemand, er på den-rigtige-julemand.dk. Her kan man nemt og hurtigt booke en julemand til at sprede julehygge til det næstekommende julearrangement.


Relaterede artikler på 24-december.dk: JulekalenderNisserjulegaver

>

Comments are closed.