Julekort 2020 – en tradition vi holder ved lige

Det er en meget gammel tradition, at vi sender julekort til hinanden i december måned. Vi vil gerne takke for året, der er gået samt ønske et godt og lykkebringende nytår. Det er en dejlig tradition at sende et sødt kort med nisser og andet julehygge på i julen, og et julekort kan være meget sigende.
Mange mennesker benytter nemlig julekortet til enten at takke eller til at undskylde for begivenheder i året, der er gået. Husk derfor at skrive et sødt kort til de nærmeste i julen. Det varmer og spreder glæde samtidig med, at du sikkert vil være i deres tanker både juleaften og måske også nytårsaften.


jul1

Julekort – send det elektronisk

Hvis du vil slippe for at skrive et gammeldags julekort i hånden, så er det nu muligt at sende et elektronisk julekort på nettet. Det eneste det kræver er, at du har adgang til internettet, da kortet bliver sendt via mail til modtageren. Det betyder, at du i julen, ganske nemt og gratis, kan sende et eller flere kort til dem, du holder af. Kortet kan du oven i købet gøre personligt ved at skrive din helt egen personlige hilsen eller ved at vedhæfte et foto på kortet.
Der findes et utal af muligheder, når det gælder elektroniske kort på nettet, det er kun din fantasi, der sætter grænser.
jul1

Gratis kort på nettet

Rigtig mange steder på nettet kan du sende gratis julekort til dine venner og til din familie, og kortene findes i mange flotte designs. Hvis du ønsker at sende et julekort med et foto på, så er det dog ikke gratis. Det koster et beskedent beløb.
Det kan dog stadig anbefales at sende et kort med foto på, for det gør, at julekortet bliver sjovt, personligt og helt unikt. Et kort med foto på er lige så enkelt at sende som et almindeligt elektronisk kort. Det eneste, det kræver, er, at du har et foto liggende på din computer, som du vedhæfter på kortet.
Det er ikke kun til jul, at du kan sende et elektronisk kort, det kan du også til mange andre højtider og mærkedage, som f. eks til fødselsdage, bryllupper, påske, og Mors dag.
Dette er en nem og gratis måde at glæde én eller flere af dem, du holder af med en varm og personlig hilsen.


jul1

Gode links til sider med elektroniske julekort

Ahot

123kort

>

Comments are closed.