Julefrokost 2020 – årets julearrangement

JULEFROKOST – Det at afholde julefrokost er en glædelig tilbagevendende begivenhed. Det er noget vi alle ser frem til med iver, da der altid er garanti for god julemad i en julebuffet, og fordi det kun er denne ene måned hvert år, de dejlige og smagsfulde juleøl kan købes.
J-dag som vi populært kalder det, falder den 5. november og det præcis på slaget 20.59. Også i år hvor det hedder 2020. Det er i denne tid, de sidste forberedelser til årets julefrokost som regel er i gang.


Når Tuborg julebryg kommer på gaden, så kommer man for alvor i stemning, og to måneders stress og jag kan begynde.
Det er måske hårde ord, men run på, det bliver der. Vi skal ikke glemme, at vi også kalder det for “den søde højtid”, hvor vi skal julehygge, købe gaver og holde julefrokost.
Hvis bare vejrguderne kunne være med os i år og give lidt hvidt drys i løbet af december, så ville det være perfekt både for oplevelsen og for stemningen.

jul1

Til julefrokost glemmer du travlheden

God julemad og en kold fadjulebryg blandt venner, familie eller kolleger er blot en af alle de dejlige adspredelser, der i november og december 2020, sørger for at folk ikke løber sig selv helt ihjel for at finde den perfekte julegave. Et gennemført julearrangement med en lækker julebuffet, er noget folk snakker om længe efter. Så ved du, at det har været en super god julefrokost.
Det gælder så for værterne om at være oppe på stikkerne til en julefrokost, specielt for catering firmaer, restauranter o.l., for det kunne jo meget let skaffe grobund for fremtidige julearrangementer med julefrokost og julebuffet, hvis de får en god omtale.

jul1

 Julemad til julearrangement 2020

Der er én ting, der aldrig ændrer sig i Danmark, og det er traditionel julemad. Der er selvfølgelig blevet prøvet nye ting, specielt til en julefrokost, men det er altid det gode gamle solide danske julemad, vi vender tilbage til efter en afstikker. En julefrokost skal starte med sild og snaps, ikke? Alt andet ville være meget underligt. Og tænk en gang, hvis desserten til en julefrokost eller et andet julearrangement ikke var risalamande med varm kirsebærsovs. Utænkeligt !

jul1Når julen 2020 løber ind i sin afgørende fase, vil du så hellere deltage i en stor julefrokost, eller er du typen, der sætter langt større pris på hjemlig hygge med risengrød og nisseøl i familiens skød?
Mange har forskellige ønsker fra år til år, og i 2018 vil de måske noget helt tredje, hvem ved? Julen skal være, som man gerne selv vil have den. Det er ikke sikkert, man vil helt det samme hver eneste år.
Hvis år 2020 er året, hvor du er mindre socialt anlagt, så spring en julefrokost over og nyd den dejlige julemad derhjemme i stedet for at tage med til et julearrangement.
Der afholdes julefrokost i alle danske byer i 2020.
Det er ikke kun i de store byer som København, Århus, Odense og Ålborg, der bliver holdt et brag af et julearrangement. Provinsbyer som Kolding, Vejle, Sønderborg og Esbjerg kan så sandelig også være med.
Som ansat i en større virksomhed, er det meget normalt, at årets firma julefrokost er noget alle ser frem til med forventning og glæde. Det er her, det er lovligt af skeje lidt ud – inden snakken i januar drejer sig om diæt og vægttab.
. Det såkaldte festudvalg, som alle firmaer med respekt for sig selv har, har uden tvivl opfundet en masse konkurrencer til årets julefrokost. Her gælder det om at få folk og især bossen til at se så dumme ud som muligt .
Det kan evt. være ved, at en håndfuld medarbejdere skal lave deres egen julekalender, baseret på virksomhedens dagligdag.
En julefrokost skal være sjov, med en god julebuffet og en masse “snebyger”, så bliver det helt sikkert et super godt julearrangement.

Julebuffet eller hjemmelig hygge ?


jul1

Udvalgte arrangører af en god julefrokost:

Eventrepublic.dk

Dgi-byen.dk

Firmajulefrokost.com

Artikler der relaterer til julefrokoster:

 Julemad

Andesteg

Flæskesteg

 Risengrød

jul1

>

Comments are closed.