Jul i den gamle trædemølle

Flemming og Berit var i 2009 tilbage i stor stil med deres voksen julekalender på tv2. Det kan godt være humoren er strikket sammen tilbage i 1990, men den holder stadig.
Plottet er at Flemming og Berit Holder jule hjemme i den gamle trædemølle, og har det offentlige på nakken, på grund af ubetalte regninger. Flemming render rundt i sin egen verden og drømmer om at køre Toyota Corolla, og skyr ingen midler på at forfølge drømmen.
Berit derimod er den håbløse romantiker, der igen og igen prøver at få Flemming til at være mere intim og romantisk anlagt, hvilket er svært… nærmest umuligt. hun drømmer dagligt om en skitur til Val D’Iser.
I de altoverskyggende hovedroller ses Peter Schrøder som Flemming og Søs Egelind som Berit. Medvirkende er også Kirsten Lehfeldt og Poul Glargaard, som begge besætter alle biroller der er i julekalenderen. De sjoveste (læs værste) personer de udsætter os for må være venneparret der kommer rendende i tide og utide.

Jul i den gamle trædemølle med Flemming og Berit er ikke raket videnskab, men det er rigtig god dansk let humor. Hvert afsnit varer 15 min., og er derfor særdeles let at følge med i.

Denne kulturarv af en julekalender får de bedste anbefalinger her fra alle os bag 24-december.dk

Relaterede artikler på 24-december.dk

Julekalender

Julegaver

Julesange

 

>

Comments are closed.